Hvem støtter os


Vi har en bred opbakning fra de 3 omkringliggende kommuner, som også ejer Hedeland, og selvfølgelig fra Hedeland Naturpark. Herudover har vi fået støtte fra en række sponsorer. De vigtigste er naturligvis alle de frivillige kræfter, som kommer og hjælper med selve bygningen af sporene.

Og du er velkommen til at støtte os.

Hovedsponsorer

“Vi støtter MTB Hedeland fordi det er et kanon projekt at være med til. Tschernings direktør kører selv meget mountainbike og flere af Tschernings ansatte kører også. Vi kører firma MTB hver tirsdag i Hedeland”.

“Det er sjovt at være med til at bygge spor i sådan et unikt område som Hedeland, og så er vi naboer til Hedeland, så det er en selvfølge at vi ville støtte op”.

Tscherning hjælper os med maskiner til sporbygning og det er en kæmpe hjælp, da leje af maskiner er meget dyrt og kræver erfarne maskinførere. Fra Tscherning kommer der ofte to maskinførere, som selv cykler og som derfor forstår graveteknikken til fulde. MTB Hedeland råder selv over 2-3 maskinførere.

Nordea Fonden har støttet os med penge til en ATV, som er et uvurderligt stykke værktøj og køretøj når vi skal ind og bygge spor. Den løser også vores forårs- og sommerarbejde med klipning af sporene, idet vores græsklipper kan spændes bagpå og køre rundt på langt de fleste spor. Til ATV´en har vi købt en tip trailer så vi kan køre byggemateriale ind på sporene.

DSV har støttet MTB Hedeland med en bro som erstatter en gammel faldefærdig bro, hvor der ikke kunne cykles, men kun trækkes over. Med broen har vi løst forbindelsen mellem sporområdet Northside og Kaptajnen, to meget brugte MTB områder i Hedeland.

Sponsorer

Vi støtter MTB Hedeland fordi deres store arbejde passer med vores vision ”Closer to nature, closer to people”.

Vi tror på, at vi sammen kan skabe et community, hvor glæden og fælleskabet omkring cykling kan føre til nye venskaber og relationer. Uanset hvem man er og hvor man kommer fra.

Derudover ser vi det som vores ansvar også at give en smule tilbage til dem, der rent faktisk sørger for at sporene holdes vedlige og udvikles, så vi alle kan udøve den sport vi elsker.

Hedeland MTB Tours støtter os med alt fra trykning af store projektplakater, julekort, skilte til vores sporarbejde og ikke mindst en masse lækkerier når vi bygger. Vi får lov til at bruge Hedeland MTB Tours faciliteter når vi skal lave ture og hygge med grillen om sommeren.

DGI har støttet os med alt muligt, lige fra juridiske spørgsmål til vellykkede fondsansøgninger så vi har kunnet gennemføre kurserne Trail Keeper og Trail Builder. Derudover deltager DGI ofte i vores bestyrelsesmøder, til møder med interessenter og kommuner. Det er en kæmpe fordel at have DGI med som støtte.

Fiskars har støttet os med en masse grej og håndværktøj til sporbygning, som man lige kan have i rygsækken, lige fra river, save, grensakse og andet lækkert grej.

Lazer er en del af Shimanos sponsorat. Lazer er lækre og meget sikre cykelhjelme.

OnTrail er hele MTB-Danmarks kompetencecenter på sporbygning, graduering, opmærkning, uddannelser osv. De støtter os med alt.